Om Hurum Trebåtfestival:

Hurum Trebåtfestival har samlet nærmere 100 trebåter i Sætre den første helgen i juni siden 2015, og er i tillegg et familiearrangement som gjør helgen spennende for store og små. Aktivitetene er blant annet seilregattaer for båtene, sjørøvertokt og andre aktiviteter for barn, motorbåtrebus, matservering, sceneunderholdning og utstillinger. Festivalen er for alle, med fokus på trebåter og bevaring av kystkulturen. Festivalen skal også synliggjøre Hurumlandet, kystnært og med kvalitet.

  

Organisasjon:

Festivalen er en stiftelse med et arbeidende styre. Så langt er festivalen drevet av entusiaster og frivillige som har fokus på kystkulturen, og det kommer til å fortsette. Vi søker imidlertid en festivalleder som kan engasjere seg på deltid. Arbeidet vil bestå av organisering av aktiviteter som skal foregå på festivalen, ivareta formelle forhold, kontakt med presse, organisere frivillige, samt holde et overordnet blikk på den praktiske gjennomføringen. Festivallederen vil ha god støtte i styret, samt gode resurser i form av etablerte rutiner og folk som kjenner dem. Arbeidet vil være fordelt over hele året og kan i stor grad gjøres når en selv har tid. Dette vil kreve struktur og initiativ. Anslått arbeidsmengde per år er ca 250 timer.

   

Dersom du er utadvendt og er opptatt av god kommunikasjon, ryddig og strukturert, selvgående og liker utfordringer, gjerne med litt kremmerånd og samtidig er god i norsk, skriftlig og muntlig, så mottar vi gjerne en søknad så snart som mulig og innen 25. september, til: post@hurumtrebaatfestival.no.

  

Om du har spørsmål til dette, så ring gjerne Thomas (styreleder) på 93080866 eller Tor Erling (styremedlem)  på 91801577.

Denne siden er utgått på dato.
Hurum Trebåtfestival tilbyr et engasjement på deltid som festivalleder